Wonen op De Glasfabriek -
Ook zonder de
scherven heb je geluk!

In het nieuwe gebied van De Glasfabriek komen straks ruim 700 woningen voor starters, (jonge) gezinnen, senioren, tweeverdieners, alleenstaanden en verder iedereen die graag midden in het epicentrum van metropool Rotterdam wil wonen. We maken van De Glasfabriek een levendige en knusse buurt die alle voorzieningen heeft die je in de stad mag verwachten. Kroegjes, restaurants en kleine winkeltjes, alles is geregeld. Fase 1 gaat naar verwachting eind 2023 van start. Hier komen ca. 75 woningen waarvan minimaal 30% sociale huur. Woningen variëren van appartementen tot eengezinswoningen tussen ca. 70 en 130 m².

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van dit unieke woongebied? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

 

Schrijf je in!
Image

Woonplus en Glasfabriek B.V. tekenen LOI

Op 23 maart jl. hebben Woonplus en Glasfabriek B.V. (een samenwerking tussen Dudok Real Estate en Blauwhoed) de intentieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van circa 210 sociale huurwoningen op De Glasfabriek in Schiedam. Deze stap is voor partijen essentieel om te komen tot een gezonde, groene en levendige buurt waar wonen, werken en recreëren samen komen.

‘Woonplus staat voor een flinke nieuwbouw- en herstructureringsopgave. Daarbij willen we onze woningen onder andere beter verdelen over Schiedam. Met De Glasfabriek zetten we hierin een belangrijke stap.’
Aldus Emile Klep, Woonplus

Image