Huren in gebouw 10

Altijd al een eigen atelier, werkplaats of kantoor willen hebben op één van de mooiste plekken van Schiedam? Dan is dit dé kans! In het voormalig kantoorpand van de Glasfabriek, verhuren wij (tijdelijke) kantoor- en werkunits. Een groot deel hiervan is inmiddels verhuurd, maar op alle verdieping is nog werkruimte beschikbaar. Bekijk hiervoor onderstaande plattegronden. Hierop zijn in het rood de verhuurde units te vinden en in het groen de nog beschikbare werkplekken, inclusief afmetingen en huurprijzen per maand (exclusief BTW).
Glasfabriek Schiedam - Fotocredits: Charlotte vd Gaag

Op onderstaande digitale kaart kun je zien welke ruimtes in Gebouw 10 verhuurd zijn (rode vlakken) en welke creatieve onderneming hier gevestigd zit. De groene vlakken geven de ruimtes weer die nog beschikbaar zijn. Ga je met je muis hierover heen, dan zie je hoe groot de ruimte is en wat de huurprijs per maand bedraagt.

Zit jouw ideale werkplek hiertussen? Neem dan snel contact op met Bank15! Zij vertellen je graag meer en laten dit bijzondere gebouw met veel plezier aan je zien.

 

Ik wil een ruimte huren in gebouw 10 van De Glasfabriek!
Huidige huurders Gebouw 10: