Events @ De Glasfabriek

Ik wil een evenement organiseren op De Glasfabriek!
Check onderstaande agenda voor upcoming events op De Glasfabriek. Wil je zelf een evenement organiseren op het terrein of in een van de gebouwen van De Glasfabriek? Laat ons weten wat je van plan bent en samen komen we er vast uit. Klik op bovenstaande link, stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.
Image
 • Zaterdag 11 maart
  Woonbeurs Rotterdam

  Het borrelt op De Glasfabriek. Op de voorgrond is dat letterlijk te zien door de bedrijvigheid en gezelligheid van alle nieuwe huurders. Op de achtergrond wordt gewerkt aan de gebiedsontwikkeling en de daarbij behorende procedures.  Ben jij benieuwd hoe ver we zijn? Kom dan aanstaande zaterdag naar Woonbeurs Rotterdam. Wij laten je graag de plek zien en kunnen je al wat informatie geven over de eerste fase die eraan komt. Tussen 9:00 en 17:00 staan wij in het WTC op Beursplein in Rotterdam dus kom gezellig langs. We staan tegenover het bezoekersterras en de bar.  

  Lees hier meer over de woonbeurs
  Image
 • vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023
  IDDF in Concert

  Block dit weekend alvast weer je agenda! Geniet op het unieke terrein van De Glasfabriek dit eerste weekend van juni van een groep leuke artiesten, onder het genot van een bijzonder drankje. Diverse chefs uit de regio openen op IDDF In Concert hun pop-up restaurant om jou te laten genieten van heerlijke gerechten. Kom rustig bij van het dansen en geniet van culinaire hoogstandjes. Gedistilleerd komt hier natuurlijk ook weer terug, als ingrediënt in de gerechten of bijvoorbeeld als bijpassende premix. Een prachtige kans om als muziek-, food- en gedistilleerdliefhebber kennis te maken met de stad Schiedam!

  Meer info!
  Image