Events @ De Glasfabriek

Ik wil een evenement organiseren op De Glasfabriek!
Check onderstaande agenda voor upcoming events op De Glasfabriek. Wil je zelf een evenement organiseren op het terrein of in een van de gebouwen van De Glasfabriek? Laat ons weten wat je van plan bent en samen komen we er vast uit. Klik op bovenstaande link, stuur ons een mail en we nemen snel contact met je op.
Image
 • Donderdag 15 december 2022
  Participatie Glaspark

  De plannen voor de transformatie van het Glasfabriekterrein krijgen steeds meer vorm. Momenteel zijn wij bezig met het ontwerp van het Glaspark; het groene binnengebied op De Glasfabriek wat alles straks met elkaar gaat verbinden en horen graag wat jij ervan vindt. Denk op 15 december aanstaande met ons mee! Lees hier meer over dit event. Meld je aan via de 'mijn omgeving' van De Glasfabriek. Heb je nog geen account, activeer deze dan aan.

  Meer info!
  Image
 • vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023
  IDDF in Concert

  Block dit weekend alvast weer je agenda! Geniet op het unieke terrein van De Glasfabriek dit eerste weekend van juni van een groep leuke artiesten, onder het genot van een bijzonder drankje. Diverse chefs uit de regio openen op IDDF In Concert hun pop-up restaurant om jou te laten genieten van heerlijke gerechten. Kom rustig bij van het dansen en geniet van culinaire hoogstandjes. Gedistilleerd komt hier natuurlijk ook weer terug, als ingrediënt in de gerechten of bijvoorbeeld als bijpassende premix. Een prachtige kans om als muziek-, food- en gedistilleerdliefhebber kennis te maken met de stad Schiedam!

  Meer info!
  Image