Eurobrouwers is een vernieuwend brouwerij en restobar-concept dat voor de komende jaren neerstrijkt op het terrein van De Glasfabriek een unieke rauwe locatie in het hart van het Distillers District. Waar voorheen de flessen voor grote jenever- en biermerken werden geproduceerd wordt nu Schiedam’s bier gebrouwen in een rauwe industriële hal met terras en binnen- en buitenkeuken.

17 juni Opening | @glasfabriek

@eurobrouwers is het nieuwe kindje van de ondernemers achter @marseille_rotterdam. Met Cafe Marseille, Eurobrouwers, @poing_arcade en @baralaska.rotterdam (opening zomer 2023) brengen zij een ode aan de klassieke horecazaken van weleer met knusse warme ontwerpen, sterke visuele identiteit, goede service en betaalbaarheid. Ondernemer Kristian de Leeuw kwam op het idee voor Eurobrousers nadat hij de bijzondere plek in Schiedam ontdekte.

Bedrijf: Eurobrouwers

Est: 2023

Image

 

Eurobrouwers vind je op De Glasfabriek in gebouw 6, unit A-1.