“Bij @crossfitnultien creëren we de gelegenheid voor mensen om fitter en sterker te worden en helpen wij sporters bij het behalen van hun doelen” zegt eigenaar Daniel.

CrossFit Nultien is geen reguliere gym waar je individueel bezig bent en zelf de workout moet verzinnen.
Hier stap je binnen en doe je in groepsverband mee aan een workout. Iedereen doet hier dezelfde workout, maar dan wel op je eigen niveau. Een aanvulling voor De Glasfabriek en past precies in de mentaliteit.

“Het mooie aan CrossFit is dat iedereen op zijn niveau kan meedoen aan een les, verteld Daniel,
“Voor elke oefening die we tijdens de workout doen, hebben we een progressie in het geval iemand de oefening nog niet (of niet volledig) kan uitvoeren”

De dynamiek die ontstaat en het gevoel van saamhorigheid die dit brengt, werkt ontzettend aanstekelijk en motiverend op De Glasfabriek. Met een waanzinnige CrossFit Nultien community tot gevolg, waarbij leden elkaar tijdens de lessen aanmoedigen en buiten het sporten om opzoeken.

Vorig jaar was een spannende periode voor CrossFit Nultien. Zonder een geschikte locatie op het oog, naderde de datum dat ze hun plek in de Rotterdamse M4H haven vanwege de geplande terreinontwikkeling moesten verlaten. De zoektocht naar een geschikte plek verliep allesbehalve soepel. Gelukkig vonden ze net op tijd een plek op De Glasfabriek.
“Het is heerlijk ruim en ruig dus echt als Nultien” aldus Daniel.

CrossFit moet je echt ervaren. Loop dan ook zeker eens binnen als je interesse hebt, of doe mee tijdens een proefles!

Bedrijf: CrossFit NULtien

Est:2014

Image

Doen: Werken aan een gezonde lifestyle.
Droom: Mensen helpen zich fit, sterk en goed in hun vel te voelen.

 

CrossFit NULtien vind je op De Glasfabriek in gebouw 9.