“Online Video Producties heeft een voorliefde voor projecten met een maatschappelijke inslag” zegt oprichter Oscar, “En we werken veel voor overheidsorganisaties. We houden van verhalen met impact, of het nou gaat om lokale wijkjournalistiek of een documentaire voor Binnenlandse Zaken. Onze tagline is ‘OVP zet aan’, omdat we geloven dat video in al z’n vormen iets teweeg kan brengen”

@onlinevideoproducties is sinds de oprichting alleen maar aan het groeien en zochten een passende behuizing voor de uitbreiding. In de zomer van 2022 zijn ze daarom ook verhuisd naar De Glasfabriek. Oscar: “De ruimte, het licht en dat het een broedplaats is van creatieven sprak ons meteen aan. Een geweldige plek om een studio te hebben”.

De studio van Online Video Producties staat altijd open, want ze houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. “Kom je een keer een bakje koffie bij ons doen? Je kan zonder afspraak even binnenlopen, tenzij we net in een opname zitten. “Stilte op de set graag!” Aldus Oscar.

Bedrijf: Online Video Producties
Est: 2020

Image

Doen: video productie (webinars, documentaires, animaties, podcasts)
Droom: Een contentplatform realiseren met sociaal maatschappelijke impact.

 

Online Video Productions vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 14.