Werk van @felix.tattooer is altijd geïnspireerd op geometrie, de natuur en architectuur. Deze elementen probeer hij samen te brengen in illustraties, linosnedes, muurschilderingen en tatoeages.“In De Glasfabriek wil ik een plek creëren waar mijn eigen stijl kan ontwikkelen, en een herkenbare en unieke handtekening kan ontwikkelen die ik daarna mee kan nemen naar mijn baan buiten de glasfabriek als tattoo artiest” aldus Felix.
“De glasfabriek sprak mij aan als broeinest van creativiteit waar ik voor mijzelf vrij werk kan maken, vooral in de vorm van linosnedes. De ruimte voelt als de plek waar in ongehinderd door de verzoeken van klanten mij kan focussen op uitbrengen waar ik voor sta” gaat Felix verder.

Hij hoop over een jaartje een expositie te kunnen geven, waar de ruimte hem de kans heeft gegeven om die te creëren.

Bedrijf: Felix Illustration & Design
Est: 2016

Image

Doen: Illustratie, prints en Tattoo’s
Droom: Zo veel mogelijk werk maken!

 

Felix Illustration & Design vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 27.