Oprichter Darlene is expert in het creëren van zichtbaarheid met een frisse en creatieve aanpak. Met strategische concepten en visueel design helpt ze merken en organisaties hun stem te vinden. Haar partner in crime Chris is een voormalig platenlabel A&R en artiestenmanager. En weet ideeën en concepten te vertalen naar overtuigende verhalen; of dat nu gaat via woorden of sound design.

Darlene is begonnen met @absoloetlie midden in de pandemie, omdat ze na bijna 10 jaar klaar was met werken in bureau/agency wereld. “Ik richt mij voornamelijk op strategie en visueel design. Al snel werd het werk te veel en moest Chris bijspringen als (voornamelijk) copywriter, maar ook nabewerking voor audio en video” zegt Darlene, “We gaan het team dit jaar nog uitbreiden. Verder willen we met Absoloetlie doorgaan met wat we al doen: merken en bedrijven die – op het eerste gezicht – niet de appeal van een CocaCola of Nike hebben, een stem geven. En hun verhaal op een oprechte manier vertellen” aldus Darlene

“De Glasfabriek is sinds maart onze office space. Aanvankelijk omdat het dicht bij huis is, maar na de eerste keer rondlopen voel je dat hier iets gebeurt. Veel creatieve ondernemers en kunstenaars en een low-key sfeer. Hier voelen we ons helemaal thuis” zegt Chris

Absoloetlie bouwt op De Glasfabriek verder aan haar onderneming. Darlene: “We hebben nog een aantal ideeën voor nieuwe ventures die losstaan van marketing/branding. Absoloetlie is maar een onderdeel van het imperium dat we op gaan bouwen”.

Bedrijf: absoloetlie
Est: 2020

Image

Doen: Online marketing, branding en content creatie
Droom: Voor altijd doen wat we leuk vinden

 

Absoloetlie vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 31.