Brian is zijn naam en met een grote glimlach loopt hij elke dag over het terrein van De Glasfabriek. Met veel trots laat hij iedereen zijn showroom zien. “Mijn droom was altijd een eigen showroom te hebben. Op een gave en inspirerende locatie, die droom is uitgekomen, dus deze glimlach gaat er voorlopig niet af”; zegt hij lachend. “Nu is het aan mij om dit door te zetten en naar een hoger niveau te tillen” aldus Brian.

Brian was altijd al in de weer met vintage design meubels met een liefde voor bijzondere design stukken. En een aantal maanden geleden heeft hij de knoop doorgehakt. Zijn avontuur is begonnen en draagt de naam @studio_lebeau “Ik ben minder uren gaan werken bij mijn werkgever @portofrotterdam om mijn droom na te jagen. Ik wil zoveel mogelijk op pad om mijn loods te kunnen vullen met unieke items” zegt Brian. “Intussen wordt mijn klantenkring een stuk groter, alle enthousiaste en inspireerde mensen die ik al heb mogen ontmoeten op de Glasfabriek maken mijn werk nog leuker”.
Ben je benieuwd naar zijn showroom of zijn grote glimlach, maak snel een afspraak met deze bijzondere ondernemer.

Bedrijf: Studio Le Beau
Est: 2022

Image

Doen: Verkoop van design | art | furniture
Droom: Een showroom waar mensen geïnspireerd worden

Studio Le Beau vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 17.