@fomo_rotterdam, je hebt waarschijnlijk al van ze gehoord. Een interdisciplinair concept dat constant haar grenzen verlegt binnen het uitgaansleven van Rotterdam. Op elke plek waar FOMO georganiseerd wordt, staat de totaalbeleving centraal en deze dynamiek voel je ook bij de oprichters.

Fomo bestaat uit vijf leden met elk een eigen expertise. Zo bekommert @luukvanderheijden_ zich om de marketing & communicatie, is @_sjoerdoffthemountain_ verantwoordelijk voor het muzikale programma, zorgt @merlijnmollinga voor de vormgeving en is hij verantwoordelijk voor het kunst/themaprogramma, houdt @mats_vd_poll het financiële gedeelte in de gaten en is hij afwisselend projectleider en is @twesterwoudt voornamelijk bezig met netwerken/PR-gerelateerde zaken en daarnaast afwisselend projectleider.

“Concepten worden gezamenlijk maar ook los van elkaar bedacht en uitgewerkt. Echter, tijdens de uitvoer is iedereen aanwezig voor de productie” zegt Luuk
Daarbovenop investeert FOMO in samenwerkingen met jonge makers uit de stad. “Dit, omdat wij geloven in de kracht van een nauw verbonden creatieve community” aldus Merlijn.

Bij FOMO brengen ze alles in balans en bij elk project proberen ze een solidaire, gelijkwaardige en veilige omgeving te creëren voor haar bezoekers. Tom:“Wij hanteren een zero tolerance-policy tegen alle vormen van discriminatie, seksisme en haat en wij letten daarbij extra op de sociale veiligheid tijdens onze evenementen.”

“De Glasfabriek biedt ons de ruimte om in alle rust onze concepten uit werken. De verscheidenheid aan creatievelingen die op het terrein gevestigd zijn zorgen voor een open-minded en informele werksfeer, dit zorgt voor inspiratie en het stimuleert onze creativiteit. Op deze plek houden we brainstormsessies met onze community, schieten we promotiemateriaal voor onze evenementen en organiseren we af en toe een klein borreltje”,aldus Luuk.

Bedrijf: FOMO
Est: 2020

Image

Doen: Organiseren van culturele evenementen
Droom: Mooie herinneringen maken

 

FOMO vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 01-A.