@plasticiet is opgericht door @martenvanmiddelkoop en @joostadhdingemans , twee Rotterdamse ontwerpers met een passie voor duurzame materiaalontwikkeling. Samen streven ze ernaar om een ​​verandering teweeg te brengen in onze kernopvattingen over hoe ze een duurzame relatie met onze planeet kunnen onderhouden.

Gerecycled plastic geïnspireerd door de natuur, strevend naar een co-creatie van geïndustrialiseerd afvalmateriaal te transformeren in iets dat de oerschoonheid van natuursteen uitstraalt.

“Dit is wat we graag doen, en we zijn er ook goed in”: zegt Joost “We willen de status quo blijven uitdagen door voortdurend nieuwe technieken te ontwikkelen en hoogwaardige, functionele en mooie materialen te creëren”

“We staan ​​bekend om onze terrazzo-achtige panelen die gemaakt zijn van productie- of consumentenafval zoals koelkasten en chocoladewinkels. Door de jaren heen hebben we samengewerkt met ontwerpers, meubelmakers, architecten, kunstenaars en merken, wat heeft geleid tot een divers portfolio van duurzame projecten” aldus Marten

 

Bedrijf: Plasticiet
Est: 2018
Doen: Ontwikkelen en produceren 100% gerecyclede kunststof materialen.
Droom: Een post-waste wereld.

 

Plasticiet vind je op De Glasfabriek in gebouw 8.

 

Image