@de_lepelaer is een lepel kunstenaar. Het maakt niet uit wat voor lepel of ander soort bestek, hij verzint er wel iets leuks mee. Op dit moment is hij met name gefocust op herinner-ringen creëren.

De creaties zijn uniek en tijdloos. Mocht je de Lepelær ooit in het wild tegenkomen, dan zul je hoogstwaarschijnlijk met je neus in de lepels vallen. “Op dit moment heb ik meer dan 3000 lepeltjes bij elkaar verzameld. Deze zijn handig opgesplitst in thema’s, verdeeld over ouderwetse trommeltjes” aldus Thijs. Het concept luidt: Jij kiest een lepel, hij maakt er een ring van.

De Grote Lepel Show.
De Lepelær vliegt in de weekenden het ene festival na de andere af. Samen met zijn favoriete rare vogels die ook het kunstje van lepels buigen onder de knie hebben. Ze maken live sieraden, spelen met het publiek en er wordt altijd gedanst.

Door de week verblijft hij op z’n nest: De Glasfabriek. Vanuit daar worden bestellingen gemaakt, wordt er geknutseld met lepels en is het bovendien mogelijk om langs te komen. In zijn atelier kun je grabbelen in de trommeltjes, opzoek naar je favoriete lepel die hij vervolgens ombuigt tot ring. Voor degene die het een en ander aan lepels heeft, breng je eigen bestek naar De Lepelær en hij buigt het om tot jouw ‘one of a kind’ ring.

Thijs: “De Glasfabriek is een fijne thuisbasis met een hoop creatievelingen om mij heen. Hier blijf ik graag nog even plakken en jaag ik m’n dromen achterna. See you spoon!”

Bedrijf: De Lepelær
Est: 2020
Doen: Sieraden maken van oud-Hollandse lepeltjes
Droom: Spoon Them All

 

De Lepelær vind j
Image
e op De Glasfabriek in gebouw 36 unit A-2.