Marloes maakt voornamelijk muurschilderingen, raamschilderingen en digitale illustraties voor particulieren en bedrijven. Haar kracht ligt in het freehand schilderen van lijnen en dots, waar ze vaak de nadruk legt op vrouwelijkheid, elementen uit de natuur en dynamische composities. Ze kan helemaal opgaan in het uitwerken van vele kleine details en daagt zichzelf graag uit om uit de losse pols op grotere oppervlaktes te schilderen. Naast lijnwerk komt er ook steeds vaker kleurrijk realistisch schilderwerk naar voren. Dit jaar heeft ze voor het eerst deze twee stijlen samengebracht op een grote gevel in Rotterdam zuid.

“Na jaren alleen en vooral ‘op locatie’ werken, heb ik eindelijk een eigen werkplek onder het collectief @_ultraum op de Glasfabriek. Hier kan ik mijn focus wat meer gaan verleggen op het maken van vrij werk, het delen van mijn ervaring met anderen en het aangaan van samenwerkingen. Het blijft een zoektocht om de balans te vinden tussen werk maken waarmee je de rekeningen kan betalen en vrij werk maken dat ondersteund in je ontwikkeling en geluk. Ik kijk er naar uit om deze ontdekking aan te gaan op een plek zoals dit.”

Bedrijf: @marloesdekiewit
Est: 2016
Doen: Autodidact kunstenaar
Droom: Door creatie vrijheid en plezier te ervaren en daarmee mijzelf te blijven (her)ontdekken als persoon, artiest en ondernemer.

 

Marloes de Kiewit vind je op De Glasfabriek in gebouw 36 unit A-2.

 

Image