@bold_schaft is opgericht door Erik Van Schaften, Latisha Loos en Tijs Struijk. Ze leerde elkaar kennen tijdens de periode op de academie. Bold & Schaft is een samenwerking tussen @atelier_schaft en @bold.studio_ In het begin van de corona pandemie zijn zij samen een project gestart. Na veel research en experiment is een inmiddels succesvolle samenwerking tot stand gekomen.

Met een fascinatie voor kleur en lichtinval creëren zij wandsculpturen die tot de verbeelding spreken. Als de toeschouwer van het werk van positie veranderd lijkt het werk een andere vorm aan te nemen.

De werken van deze talentvolle makers heb je al kunnen bewonderen op: @designweekmilano2022@_artweek@dutchdesignweek@gorcumsmuseum@KleurtonenVormaandeVecht

“Het voelt super om te werken op het terrein van de Glasfabriek, vooral de energie van alle jonge ondernemers. Iedereen heeft andere skills en als je vragen hebt staat je buurvrouw/man altijd voor je klaar!”

Bedrijf: Bold & Schaft
Est: 2021
Naam: Tijs, Erik en Latisha
Droom: Een eigen collectie en expo
Doen: Designers

 

Bold & Schaft vind je op De Glasfabriek in gebouw 36 unit C.

 

Image