BIKKL is het bedrijf van Ramon en is de oprichter van de Natural High Surfcamps. Het begon allemaal toen hij stage ging lopen bij Camp Greylock in Amerika. Daar ging hij als watersportinstructeur aan de slag. Hier is zijn passie voor de Surfcamps ontstaan en is hij vervolgens als leidinggevende gestart bij een zomerkamp in Nederland.

Na 7 jaar was het tijd voor een volgende stap: ‘De Natural High Surfcamps’. De samenwerking tussen BIKKL en partner organisatie Natural High was ontstaan. BIKKL is een bedrijf dat zich bezighoudt met jongerenbegeleiding & kamporganisatie voor scholen en particulieren. Hier wordt jeugd geïnspireerd voor natuur, sport, mens en vrijheid om zo op jonge leeftijd een gezonde eerste stap te zetten in de maatschappij

“De Glasfabriek werkt inspirerend. Allemaal ondernemers die hun droom najagen, ik ben hier nog maar net maar heb mijn plek gevonden. Hier ga ik verder bouwen aan mijn droom” Vind Ramon @naturalhighsurfcamps.

Bedrijf: BIKKL
Est: 2014
Naam: Ramon
Droom: Onvergetelijke herinningen creëren
Doen: Surfcamps – Outdoor & Coaching

 

BIKKL vind je op De Glasfabriek in gebouw 29.

 

Image