“De laatste twee jaar ben ik veel bezig met het onderzoeken van mijn roots en probeer ik dmv kunst zien en maken te achterhalen wat die zoektocht precies voor mij betekent.” Maar ook voor anderen aldus Naomi. Momenteel is Naomi bezig om een educatief product te ontwikkelen waarin kunst en identiteit centraal staat.

Haar vorige atelier gaf haar niet meer de ruimte en ging ze opzoek naar een ander creatieve broedplaats, De Glasfabriek natuurlijk! “Tof is aan de Glasfabriek is wanneer je het terrein opkomt je meteen geïnspireerd word door de kunst die er te zien is en de ontmoetingen met andere creatievelingen”.

 

Bedrijf: @streefchurch

Est: Juli 2021
Naam: NÉNÉ (Naomi)
Droom: Mijn droom is om rond te reizen in Afrika en daar samen te werken met kunstenaars en muzikanten!
Doen: Artist

 

 

NÉNÉ Art vind je op De Glasfabriek in gebouw 10, unit 15 & 16. 

 

Image