Na jaren wijnproeverijen te hebben gegeven, werd het tijd voor Patrick om een vaste locatie te vinden Een plek om zijn passie voor wijn over te dragen. Op ‘De Glasfabriek’ heeft Patrick een plek gevonden om te creëren waar kwaliteit van wijnen bovenaan staan maar wel toegankelijk voor iedereen.

“Het zou meer dan een wijnbar moeten worden. Een hotspot voor kunst, muziek, events en ontmoetingsplek voor iedereen die zichzelf wilt zijn. Een plek waar je de hele dag kan blijven en er altijd iets te zien valt”

@clubraisin is open van donderdag t/m zaterdag van 17:00-01:00 uur en zondag van 12:00-20:00 uur. Proef hier naast een kleine kaart met bites, zo’n 70 natuurwijnen en 20 champagnes.

Bedrijf: RAISIN the bar
Est: 2021
Naam: Patrick Oomen
Droom: the hottest experimentele natuurwijn bar van Nederland worden
Doen: natuurwijn en champagne bar

 

RAISIN the bar vind je op De Glasfabriek in gebouw 36, unit A-2. 

 

Image